Op. Val. 2 – Serbia

Postat pe 28 oct. 2019 in Noutăți | 0 comments

Gasiti mai jos excursia noastra in Serbia in cateva poze si cateva cuvinte.

La invitatia prietenilor nostri de la RAPAX – Serbia am purces la ultimul eveniment major organizat in tara lor. Dupa un drum relativ bun pana la iesirea din tara, au inceput peripetiile. Prima a fost trecerea prin vama cu tot arsenalul iar cea de-a doua ratacirea pe terenul de joc cu GPS-ul care ne ducea pe cel mai scurt drum. Pentru cine vrea povestea intreaga o vom face doar personal, va garantam rasul maxim, poate punem si un bilet modic de stand-up pentru o cauza nobila, colegul Rasta stie motivul.

Am ajuns in final la locatie unde am fost intampinati cu ospitalitate intr-o tabara  scolara foarte mare si frumoasa. Dupa un somn scurt ne-am trezit pentru joc. Scenariul ne-a luat prin surprindere, imediat ce am intrat in baza am primit un briefing rapid iar imediat ce acesta a fost finalizat baza a fost atacata de catre talibani. Pana sa ne dezmeticim 3 din 4 erau scosi din joc. Dupa respingerea atacului ne-am mobilizat cucerind toate obiectivele de pe harta pana seara. in jur de ora 20 am mancat de cina in cantina taberei dupa care am intrat pentru jocul de noapte cu scenariul ca noi avand toate resursele din teren vom fi atacati de talibani pe a le recupera. Atacurile lor nu au avut succes, insa noi am fost tradati de PMC, acestia furand toate resursele noastre, ce au fost duse in tabara talibana. Impreuna cu colegii de la RAPAX am organizat un blitzkrieg reusind sa recuperam in totalitate resursele sustrase. Ziua a doua s-a desfasurat la fel, armata atacand in valuri pozitiile talibane iar conducatorul lor fiind capturat..

In concluzie, un joc super, oameni faini, ospitalitate la fel. Multumim Rapax penru invitatie si organizatorilor pentru ca ne-au dat posibilitatea sa luam parte la un eveniment excelent.

P.S. Expresile folosite in discutiile cu Srdjan si Milan despre ce le-am facut talibanilor nu pot fi reproduse dar au caracterizat actiunile din teren.

P.S. 1 Asa a fost jocul prin ochii nostri, nu stim cum a fost prin ai lor. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *