Team Building

Publicat in 21 dec. 2023 Comentariile sunt închise pentru Team Building

 

Ce avem pregătit pentru voi?

Pentru a ne atinge obiectivele stabilite impreuna va propunem un scenariu de film fantastic in care echipa voastra se transforma in adevarati luptatori ai unei echipe antitero redutabile care este surprinsa intr-o ambuscada.

AFLĂ DETALII
Dorind sa-i elimine, teroristii lanseaza o racheta anti-tanc care explodeaza in apropiere, aceasta afectandu-le simturile, fiind transpusi in stare de lesin. Pe timpul cat sunt inconstienti ei isi amintesc toate etapele de pregatire prin care au trecut cu success. Derularea amintirilor incepe inca de la primi pasi facuti in organizatie, de la probele de recrutare si selectie in medii neprietenoase si pana la depasirea limitelor greu de imaginat. Dupa grelele probe de preselectie urmeaza pregatirea intensa din boot camp unde fiecare are de indeplinit diverse roluri prin care va trebui sa castige respectul si increderea camarazilor. Antrenandu-se cu ambitie vor ajunge, impreuna, sa indeplineasca misiuni din ce in ce mai complexe, performantele lor fiind de invidiat de catre echipele vechi si consecrate in cele mai dificile misiuni. Comandantul celei mai de temut organizatii teroriste, dorind sa nu-i fie pusa la indoiala suprematia, aranjeaza ca echipa noastra sa fie atrasa intr-o misiune imposibila, sortita esecului. Din cauza importantei acestei misiuni HQ-ul decide alocarea catre cel mai nou si performant squad, care cade in capcana. Scopul teroristilor este partial atins, dar motivarea si determinarea echipei antitero le trezesc simturile, impulsionandu-I spre atingerea target-ului, iesind din daramaturile exploziei si terminand misiunea in formula completa, eliminand toti ostilii intalniti in cale.
La transformarea echpei tale in cel mai performant TEAM putem contribui cu peste 20 de jocuri si misiuni de diferite niveluri de dificultate in functie de dorintele si nevoile echipei. Dupa fiecare misiune sau exercitiu vom deslusi impreuna cu echipa toate invatamintele care reies in urma executarii activitatilor, efectuate prin binecunoscutul “debriefing”. Raportat la obiectivele setate, din cele prezentate, noi putem face o propunere de jocuri si misiuni sau voi puteti alege in functie de preferinte astfel incat rezultatul sa fie cel dorit de ambele parti iar satifactia tuturor sa fie la cote cat mai inalte.

 

Ce ne recomandă?

In cei sase ani de la infiintare echipa Super Daddys am acumulat experienta in cel mai nou sport din Romania.
AFLĂ DETALII

Este vorba de AIRSOFT. Acest sport este cladit pe unul dintre cele mai importante principii : fair-play-ul. Avand la baza scenarii, tehnici si tactici militare pentru practicarea acestuia fiind nevoie de o pregatire teoretica impecabila, disciplina, conditie fizica, comunicare si spirit de echipa coroborat cu lidership. Acestea sunt atuurile pe care noi le folosim la evenimentele la care participam, facand din Super Daddys o echipa redutabila.

Am ajuns la nivelul la care putem impartasi aceste cunostinte prin organizare de team building-uri profesionale cu specific army, putand sa atingem punctual cele mai des intalnite carente ale echipelor prin execuatrea unor jocuri sau misiuni din care echipa va iesi mult mai puternica. Tot in puterea noastra sta sa punem umarul la constructia echipei voastre performante pentru a ajunge la cel mai inalt grad satisfactie de ambele parti, atat angajator cat si angajat.

Cea mai noua calitate dobandita de catre noi este aceea de organizatori. Aceasta poate fi probata cu informatiile de pe site referitoare la colaborarile cu Municipalitatea in realizarea etapelor de PATRULA AIRSOFT si celelalte evenimente cu diversi colaboratori. Motto-ul dupa care ne ghidam in organizare este : “Detaliile fac in totdeauna diferenta!”


DE CE NOI?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul facil avand in vedere experienta de peste 10 ani in management, coaching si lidership din diverse domenii de activitate incluzand aici si companiile multinationale.
AFLĂ DETALII

    • Punem la dispozitia voastra un pachet modular ce poate raspunde specific diverselor cerinte la nivel usor, normal sau dur nefacand rabat de la distractie;
    • Putem desfasura activitatile oriunde in tara sub rezerva de a studia in prealabil zona pentru a fi compatibila cu specificul misiunilor noastre. Mobilitatea este data de modularitatea echipamentelor si logisticii noastre ce poate fi transportata usor in orice zone de relief. Recomandarea noastra este zona Alba Iulia , oras pitoresc care detine cea mai mare cetate de tip Vauban restaurata. Alba Carolina pune la dispozitie prin intermediul colaboratorilor nostri toate facilitatile necesare unui eveniment reusit la standarde foarte inalte si pline de istorie;
    • Posibilitatea de a oferi un pachet de 1-3 zile este un atu posibil datorita partenerilor nostri din domeniul turism pe care ii puteti regasi si pe site;
    • Avand in vedere ca squad-urile military sunt formate din 8-12 operatori dorim sa pastram aceasta limita si in activitatea noastra pentru a putea livra ceea ce ne propunem de comun accord. Pentru un numar mai mare de participanti se pot gasi solutii incat sa raspundem necesitatilor si dorintelor voastre. Aceste detalii se pot discuta in momentul solicitarii ofertei.

Suntem o echipa tanara orientata spre dezvoltare personala si imbunatatire continua, gasind elementele cheie pentru a imbina distractia cu imbunatatirea performantelor.

 

Team Building Florea Grup

 


 

Vrei mai multe detalii?
Contactează-ne:

 

0745 357 795 • 0746 553 049

contact@airsoftsuperdaddys.ro

Alba Iulia, Jud. Alba, România

Facebook icon