ACS Airsoft Super Daddys: Succes Remarcabil la Campionatul Național Individual de Airsoft 2023

Postat pe 20 oct. 2023 in Noutăți | 0 comments


Echipa ACS Airsoft Super Daddys a demonstrat din nou că este un club sportiv de frunte în lumea airsoftului, obținând rezultate de excepție la Campionatul Național Individual de Airsoft 2023, organizat de Federația Română de Airsoft. Cu reprezentanti la aproape toate categoriile de varsta, clubul nostru a participat la campionat cu 7 sportivi talentați, clubul a strălucit în competiția de anul acesta, aducând acasă titluri și distincții impresionante.

Babut Alexandru – Campion Național la Categoria de Copii

Unul dintre momentele strălucitoare ale competiției a fost prestația lui Babut Alexandru la categoria de copii. Cu determinare și abilitate, Alexandru a triumfat într-o competiție dificilă, obținând titlul de Campion Național. Performanța lui este cu adevărat remarcabilă și reprezintă o sursă de inspirație pentru alți tineri pasionați de airsoft.

Stanciu Denis – Locul 3 la Categoria Juniori

Un alt membru de excepție al echipei ACS Airsoft Super Daddys, Stanciu Denis, a impresionat cu abilitățile sale la categoria juniori. Cu o performanță constantă și o concentrare de neegalat, Denis a obținut locul 3 în competiția sa. Este un rezultat remarcabil și demonstrează angajamentul său față de sportul airsoft.

Clubul ACS Airsoft Super Daddys se mândrește cu aceste rezultate impresionante și este recunoscut pentru angajamentul său față de dezvoltarea sportului airsoft în România. Echipa este hotărâtă să continue să susțină și să inspire noii jucători, oferindu-le oportunități de a se dezvolta și a excela în acest sport captivant.

Felicitări din partea noastră, ACS Airsoft Super Daddys, pentru aceste succese notabile la Campionatul Național Individual de Airsoft 2023. Suntem cu toții mândri de realizările voastre și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem strălucind în competițiile viitoare!


________________________________________________________________________________________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *