SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A SPORTULUI

Postat pe 07 sept. 2022 in Noutăți | 0 comments

Cu ocazia Saptamanii Europene a Sportului Federatia Romana de Airsoft, sub egida Ministerului Sportului, prin Clubul Sportiv de Airsoft Super Daddys, organizeaza sambata 24 septembrie, incepand cu ora 16.00 un atelier de prezentare a celei mai tinere Federatii sportive prin ateliere de TIR airsoft static si dinamic.

Daca te pasionează filmele de acțiune, îți plac jocurile cu arme sau ești fan al sporturilor tactice? Acum e șansa ta să devii un adevărat profesionist într-un sport care îmbină acțiunea, concentrarea și pasiunea: AIRSOFT.

Dacă îți dorești să devii un adevărat profesionist al acestui sport care încurajează atât educarea fizică, cât și cea psihică, să faci parte dintr-o echipă cu un istoric activ și dinamic și să participi la competiții naționale sau internaționale, te așteptăm să te convingi că airsoft-ul este mai mult decât un hobby, airsoft-ul este un sport!

CS de Airsoft Super Daddys te așteaptă pentru a te convinge că meriți să fii parte din cea mai bună echipă de airsoft din România, o echipă care după multe jocuri, experienţă şi antrenamente, s-a format cu oameni implicaţi, competitivi şi motivaţi.

Va asteptam echipati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *