Blitzkrieg 2017

Postat pe 21 aug. 2017 in Noutăți | 4 comments

La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat langa Paltinis evenimentul de airsoft Blitzkrieg – Op Nemsis. Membrii echipei noastre au luptat de partea factiunii rebele atat ziua cat si noaptea contribuind impreuna cu prietenii polonezi la succesul factiunii noastre. Spiritul lor deosebit si implicarea de care au dat dovada in realizarea misiunilor primite ii face niste camarazai alaturi de care iti doresti sa lupti de fiecare data. Multumim organizatorilor pentru scenariul pus la dispozitie incercand sa puna siguranta pe primul loc. Chiar daca de catre unii jocatori zonele de interes au fost considerate putine putem garanta faptul ca luptele pentru ele au fost deosebit de incrancenate.

Toata consideratia noastra pentru comandantii de pe orice nivel ai factiunii rebele pentru implicarea si mobilizarea de care au dat dovada in fata unei armate mai puternica ca niciodata. S-a dovedit inca o data ca sunt oameni de incredere cu un caracter puternic.

Respect Meerkats !!!

4 comentarii

 1. Baxter / august 22nd, 2017 21:39

  Va multumim pentru prezenta , tot timpul Super Daddys au adus plus valoare la evenimentele de airsoft. Sa ne vedem sanatosi !

  Răspunde

  • airsofteditor / august 23rd, 2017 5:01

   Multumim pentru aprecieri!

   Răspunde

 2. Amator / august 23rd, 2017 17:51

  Polish power with you Buba ?

  Răspunde

  • airsofteditor / august 23rd, 2017 18:12

   All for one and one for all my friends !!!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *